sâmbătă, decembrie 01, 2012

Mini pizza picanta


Aluat:

400 g faina
10 g drojdie
200 ml apa calduta
sare
2 linguri ulei

    Umplutura:
1 cutie porumb 
1 cutie ciuperci
2 ardei capia
2 felii carne de porc la gratar
200 g mazare boabe fiarta
200 g fasole verde fiarta
100 ml ketchup picant
boia de ardei iute
sare, piper, busuioc
50 g branza

Prepararea aluatului se realizeaza ca aici.


 Aluatul se intinde pe blatul de lucru si se decupeaza cu ajutorul unui bol.
Se asaza in forma tapetata cu hartie de copt, se ung cu ketchup-ul in care am pus sare, piper busuioc si boia,

 se adauga umplutura( toate legumele le-am amestecat impreuna cu carnea intr-un castron).
 Se presara branza rasa si se coc 25 minute la 200 grade.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu