miercuri, august 29, 2012

Ciorba de porc

In frigiderul nostru mereu vei gasi ciorbe sau supe.


Ingrediente:
500 g pulpa de porc
500 ml bors acru de casa
2 cepe
3 ardei
3 rosii 2 morcovi
1 telina mica
1 dovlecel
3 cartofi potriviti
sare, piper, leustean proaspat

Punem carnea sa fiarba in 3 l de apa rece. Din cand in cand adunam spuma de deasupra oalei. Adaugam ceapa, morcovii, ardeii, rosiile, telina tocate marunt si lasam sa fiarba.


Dupa 20 de minute adaugam cartofii si dovlecelul taiate cubulete. Potrivm de sare si piper.
Separat punem la fiert borsul. Il adaugam cand carnea si legumele sunt fierte, mai lasam sa dea 1-2 clocote si stingem focul. Lasam 5 minute, apoi adaugam leustean tocat fin.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu