joi, septembrie 27, 2012

Ardei umpluti



Ingrediente:
10 bucati de ardei gras
 1 kg carne tocata amestec(porc si vita)
2 linguri ulei de masline
2 cepe
1 morcov
100 g orez
sare, piper, marar, patrunjel
1 ou
100 ml suc de rosii
Spalam ardeii, le scoatem cotoarele si semintele si ii lasam la scurs.
Punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa taiata fin, morcovul ras si orezul spalat bine. Adaugam condimentele si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana cand orezul e gata pe jumatate.
Dam de pe aragaz si lasam la racit. Adaugam apoi carnea tocata si oul batut. Amestecam bine si cu aceasta compozitie umplem ardeii. Din cartofi facem capacele. Ii asezam intr-o oala, adaugam apa si ii punem la fiert acoperiti. Cand sunt aproape gata ii transferam in cuptorul incalzit inainte. Ii mai lasam 10 minute, fara capac.
Ii servim cu ardei iute sau smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu