luni, august 27, 2012

Cannelloni cu carne si legume



In ultima vreme am constatat ca ne place sa mancam mai italieneste: pizza, ciabata, paste si, de ce nu, cannelloni.
Sunt bune, gustoase si merita incercate.


Ingredientele necesare pentru o tava:
500 g carne tocata
2 rosii
2 ardei grasi
2 cepe
100 g cascaval ras
200 g suc de rosii
piper, sare, cimbru, busuioc, boia
2-3 linguri ulei

  Uleiul se pune la incins intr-o cratita, se adauga ceapa, rosiile, ardeiul tocate marunt si se calesc pana se inmoaie legumele.Se pun apoi sucul de rosii si carnea si se lasa sa fiarba pana scade lichidul.
 
Se unge o tava cu putin ulei, se umplu cannelloni cu amestecul de carne si legume si se asaza unul langa altul. Se ung cu restul de suc de rosii, se poate adauga si un strat de sos bechamel facut din o lingura de unt, 2 linguri faina si 200 ml lapte.

Se baga la cuptor , se coace pana cand incep pastele sa se inmoaie, apoi se presara cascaval ras si se mai da 5-10 minute la cuptor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu