sâmbătă, iunie 29, 2013

Melci cu stafide si cacao









Ingrediente:
Aluat:
500 g faina
4 galbenusuri
200 ml lapte
25 g drojdie
100 g zahar
50 ml ulei
zahar vanilat
Umplutura:
cacao
zahar tos
stafide
Din drojdie, o lingura de zahar, una de faina si jumatate de cantitate de lapte se face o maia care se lasa la dospit.
Cand a crescut se adauga intr-un bol in care avem faina. Se toarna restul de lapte in care am topit zaharul, galbenusurile batute bine si  uleiul caldut.Se lasa la crescut, apoi se intinde. Peste coca presaram zahar amestecat cu cacao si stafide.
Rulam si apoi taiem in bucati de aproape un centimetru.
 Asezam melcii astfel formati intr-o tava , ii mai lasam la crescut, ii ungem cu ou batut si ii coacem 20 minute la 180 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu