Ingrediente:
6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina
3 linguri ulei
1 praf de sare
Umplutura:
5 mere curatate de coaja si samburi si taiate felii
2-3 patratele ciocolata menaj
Preparare:
Se bat albusurile spuma tare cu sarea. Cand sunt batoase se adauga zaharul in ploaie si treptat. Dupa ce a fost incorporat zaharul se adauga galbenusurile batute , in prealabil, cu cele 3 linguri de ulei.
6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina
3 linguri ulei
1 praf de sare
Umplutura:
5 mere curatate de coaja si samburi si taiate felii
2-3 patratele ciocolata menaj
Preparare:
Se bat albusurile spuma tare cu sarea. Cand sunt batoase se adauga zaharul in ploaie si treptat. Dupa ce a fost incorporat zaharul se adauga galbenusurile batute , in prealabil, cu cele 3 linguri de ulei.
La sfarsit se adauga faina si
se mesteca incet pentru a nu se lasa.
Se tapeteaza o tava de tarta cu hartie de
copt si se toarna jumatate din compozitia de aluat. Se asaza merele felii,
apoi
se pune si restul de aluat.
Se da la copt 45 minute, la 200 grade. Se scoate
din cuptor si, calda fiind, se rade ciocolata deasupra
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu