Ingrediente:
3 albusuri la temperatura camerei
250 gr zahar
100 ml apa
1 plic gelatina incolora (10 gr)
1 esenta vanilie
1 varf cutit sare
50 gr amidon
50 gr zahar pudra vanilat
Am batut albusurile spuma tare in care am adaugat sarea, esenta si gelatina hidratata si topita pe aburi.In timp ce le bateam, pe foc fierbeau apa si zaharul pana au devenit un sirop grosut. Am turnat siropul fierbinte cu grija in albusuri si am continuat sa bat bine cam vreo 10-15 minute.
Am amestecat amidonul cu zaharul pudra si am intins acest amestec intr-un vas tapeta cu hartie de copt.
Dupa aceea am turnat albusurile in aceasta tava, am nivelat si am lasat la temperatura camerei de seara pana dimineata.
Am taiat cubulete marshmallow-ul si le-am trecut prin zahar pudra. Se topesc in gura, nu alta. Sunt minunate!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu