Blat:
300 g biscuiti
100 g zahar pudra
150 g margarina
Biscuitii i-am sfaramat la robot, i-am amestecat cu cacaua, margarina topita si zaharul pudra. Am omogenizat compozitia si am pus acest amestec intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Am dat tava la frigider ca sa se intareasca.
Crema:
200 g iaurt gras
200 g frisca
2 linguri zahar pudra
1 esenta vanilie
10 g gelatina
Am amestecat iaurtul cu zaharul pudra, am adaugat frisca batuta bine, esenta de vanilie si gelatina hidratata( pe care am pus-o pe baie de aburi ca sa se topeasca).Am omogenizat si am dat putin la rece pana a inceput sa se intareasca.
Sos de kiwi:
6 kiwi
3-4 linguri zahar
Asamblarea:
Peste blatul de biscuiti am turnat amestecul de frisca si iaurt, apoi sosul de kiwi si am introdus la rece cateva ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu