Pentru aluat:
250 ml lapte
2 oua
100 g unt
500 g faina
25 g drojdie
100 g zahar
zahar vanilat
un praf de sare
Faci o adancitura in faina si adaugi drojdia, sarea si o lingurita de zahar. Amesteci si lasi la crescut. Cand si-a marit volumul adaugi untul topit, ouale batute inainte, laptele caldut in care ai dizolvat zaharul si zaharul vanilat. Framanti bine , apoi lasi aluatul la crescut 30 minute.
Umplutura:
250 g branza
2 oua
150 g zahar
zahar vanilat
Branza o amesteci cu ouale, zaharul si zaharul vanilat pana devine cremoasa.
Speli visinele si le indepartezi samburii.
Dupa ce a crescut aluatul il intinzi si tai patrate . In mijlocul fiecarui patrat pui o lingura de crema, adaugi cateva visine si prinzi colturile , modeland bulgarasul.
Tapetezi o tava cu hartie de copt , asezi bulgarasii, ii ungi cu putin unt topit si ii mai lasi un sfert de ora la crescut. Ii coci 20 minute.
Ii scoti si ii pudrezi cu zahar pudra cu aroma de vanilie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu