M-am gandit sa mai schimb clasica reteta de pizza pe care o faceam de obicei, asa ca au iesit aceste mini batoane umplute .
Sunt foarte bune la micul dejun, alaturi de o cana de lapte proaspat.
Pentru pregatirea lor avem nevoie de :
Aluat:
400 g faina
25 g drojdie
25 ml ulei
200 ml apa calduta
200 ml apa calduta
Umplutura:
1 piept de pui
100 g branza
100 g ciuperci
50 g masline
1 ardei rosu
sare, piper, marar
Décor:
1 ou batut
seminte de mac
Din faina, drojdie, ulei si apa se face un aluat potrivit, elastic care se lasa la crescut 30-40 minute. Intre timp pregatim umplutura. Taiem cubulete pieptul de pui, branza, ardeiul, maslinele si ciupercile. Se adauga si sarea, piperul , mararul.
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul il impartim in bilute . Fiecare biluta o intindem bine, apoi o umplem cu amestecul de carne si legume. Rulam , presam marginile astfel incat san u avem surpriza ca in tava sa se scurga compozitia .
Ungem fiecare baton cu ou, apoi presaram mac.
Coacem 35-40 minute la 180 grade.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu